5 Aralık 2011 Pazartesi

Kehanet Online Karakterler - Naiti ırkı

Naiti ırkı kehanet online oyunumuzun en güzide karakterlerinden bir tanesi. Yine diğer ırklarda olduğu gibi kendine has özellikleri mevcut. isterseniz lafı fazla uzatmadan ırkımızın özelliklerine kısaca göz atalım:

Aktif özelliklerinden bir tanesi olan hayalet hamle sayesinde, düşmana çok hızlı hasar verebilir ve yina kaçma konusunda kensisine zaman oluşturabilir. Karanlık zırh sayesinde kendi vücudunu karanlık bir enerji ile kaplayabilir. Karanlık denilen hasarlar verebilmek için yaptığı en önemli şey, büyü gücünü kullanarak düşmana karanlık ok atabilmesi ve büyük zararlar verebilmesidir. Kan çalma denilen özellik ise, adından anlaşılacağı gibi kan çalmaz, ama düşmanın enerjisinin büyük bir kısmını alabilir. Zehirleme özelliği ise, kendi yaptığı bu korkunç zehirden düşmana tattırması ve devasa zararlar vermesidir. Derin uyku özelliği ise düşmanlarını derin bir uykuya yatırabilmesi ve büyük zararlar verebilmesidir.

Kehanet online oyununda Naiti ırkının özellikleri kısaca bunlar. İleriki konularda yine bu ırkımıza detaylı olarak gireceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder