8 Aralık 2011 Perşembe

Kehanet Online Karakterler - Delfis ırkı özellikleri

Irkımız kehanet online iiçerisinde önemli yeri olan bir karakter. 81 keys oyunumuzda yani kehanet online oyununun orjinalinde. Delfis ırkı oldukça popüler beğenilen bir karakterdi. Şimdi Delfis ırkının özelliklerine kısaca göz atalım:


Hızlı darbe adı verilen özellik: Düşmana gardını alma izni vermeden saldırıya geçmesi olarak nitelendirilebilir.
Düşmana ağır yara aldıran güç vuruşu oku ile bir adım öne geçebilirsiniz. Kum atma özelliği ile düşmana kum atarak, düşmanın belirli bir süre etkisiz kalmasını sağlar. Delfis kahramanımız aynı zamanda, vahşet dansı adı verilen bir tür gösteri düzenler. Bu dans sayesinde kendi enerjisini ve YP'sini arttırır. Aslından delfis ırkının vahşiliği bununlada sınırlı değil, düşmanı pençeleri ile yiyebiliyor, parçalayabiliyor.Donmuş ok atabilme özelliği sayesinde, donmuş deniz suyunu, parça parça ok haline getirerek, düşmana fırlatır.
Delfis ırkının oyundan bir görüntüsü...

Delfis ırkının pasif yetenekleri arasında ise, arbalet ustalığı önemli bir yer tutar. Bu ustalık sayesinde, fiziksel olarak ve büyü gücü olarak daha ağır hasar verici şekilde saldırmasını sağlar. Savaş sırasında ani bir durumda daha hızlı ve pratik şekilde kaçabilmek için, kaçma pratikleri yapar. pençe ustalığı sayesinde ise düşmanı pençeleri ile tek hamlede yok edebilir. Ağır hasar verir.

Kahramanımızın pasif yetenekleri arasında, dinlenme özelliği gelmektedir. Örneğin; yorulduğunda yada YP'si bittiğinde oturur vaziyette dinlenerek, enerjisini arttırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder