31 Aralık 2011 Cumartesi

Kehanet Online 2011'den 2012'ye

Sanırız ki bu yıl kehanet online yılıydı. Tüm serverlar doldu taştı. Paylaşımların ardı arkası kesilmedi. Sosyal paylaşım sitelerinde oldukça sohbet konusu oldu. Yani belkide joygame beklemediği halde inanılmaz büyük bir ilgi ile karşılandı. Neredeyse online oyun severlerin tümü, kehanet online oyununu en azından bir kere denedi.

Sizde bu yazıyı okuduğunuza göre oldukça beğendiniz online oyunumuzu. Oyun içerisinde bir çok yenilikler ve indirimlerde yerini aldı. İndirimler özellikle son günlerde ekipmanlarda yoğunlaştı.

Kehanet online özellikle bazı sitelerden indirildi ve geniş açıklamalar ile zenginleştirildi. Buradan emeği geçen bütün web sitesi sahiplerine oyunumuzun tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür ediyoruz. Sizde eğer kehanet online oynadıysanız ve memnun kaldıysanız yorumlarınızı esirgemeyin.

Kehanet online indir oyununda en sevilen ırk naiti ırkı oldu. Joygame resmi sitesinde yapılan ankette en sevilen en çok oyuncu tarafından kullanılan ırk olmayı başardı.

Özellikle pazar yerlerinde oyuncular fazla fazla karşılıklı satışta bulundular. İnternet kafelerde en çok oynanan 5 oyun arasına girdi. Bu da gösteriyor ki kaliteli bir çalışma her zaman emeğinin karşılığını alır.

Rakibini saldırı esnasında dumura uğratan kehanet online oyuncuları hepinize yeni yılda bol online oyun dolu yıllar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder