4 Aralık 2011 Pazar

Kehanet Online İnsan Irkı ve Özellikleri

Kehanet online MMO oyunumuzda 5 adet ırkımız ve bu ırklarımıza bağlı, 32 tane sınıf bulunmaktadır. Bu yazımızda, ırklarımızın özelliklerini inceleyeceğiz. Irklarımızın ön plana çıkan özellikleri ve zayıf yönlerini gözler önüne sereceğiz.

İlk olarak insan ırkı: Irkımız tam güç saldırısı yapabilir, aniden taarruza geçebilir ve öfke saldırısı yapabilir. Yani insansı vasıfları çok üst seviyededir. İsabetli vuruş yeteneğiniz aktif olduğunda, düşmanı tam on ikiden vurabilme yeteneğini kazanırsınız. Böylelikle düşmana büyük bir zarar verirsiniz.

Pasif yetenekleri arasında, yorulduğunda yada yara aldığında dinlenerek gücünü eski haline getirebilir. Bunları yapmak için oturur vaziyette dinlenmesi gerekir.


Zırh ustalığı ise, insan ırkının en önemli özelliklerinden bir tanesidir. Irkımız vücudunun zarar görebilecek kısımlarını, yaptığı zırhlar ile kapatabilir. Oldukça gerekli bir yetenektir.

Savaşta zor durumlarda kaçmak zorundadır ve bu yeteneği güçlendirmek için mutlaka, kaçma pratikleri yapmalıdır. Kehanet indir içinde ki belkide en önemli yeteneklerden bir tanesidir.

Aktif yetenekleri arasında yer alan taarruz seçeneği, hafife alınmamalıdır. Bu yetenek sayesinde
düşmana ciddi zararlar verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder